fijnbevallen@outlook.com 

Praktische info

Tarieven en contact

verse baby's

Eerst even dit: Ik ben trots op mijn keuze mijn skills te verbeteren met een opleiding bij het IPPA. En even voor alle duidelijkheid; dat doet niet iedereen in dit vak. Placenta verwerken doe ik al heel lang. Met mijn achtergrond in de zorg en online informatie van Amerikaanse collega's deed ik het ook goed, maar nu nóg beter. Dat mijn tarieven sindsdien bijna zijn verdubbeld ligt niet alleen aan de inflatie en mijn jarenlange ervaring, dus, maar omdat je, dankzij mijn investering, nu zoveel extra's krijgt. Ik weet nu zeker wanneer je beter geen placenta-producten kunt gebruiken of hoe de placenta het beste te verwerken bij welke situatie. Vandaar mijn intake-procedure. Daarnaast voldoet mijn aanpak aan normen van HACCP (voedselveiligheid) en worden de producten geleverd in verzegelde verpakking met gebruiksadviezen, net zoals bij een apotheek. Uiteraard blijf ik bereikbaar voor vragen en zal ik na enige tijd contact met je opnemen om zeker te zijn van het allerbeste advies voor jou en je baby.

Tarieven
  • Capsuleren (inclusief mee gedroogde navelstreng) €190,-
  • Tinctuur 100 ml €30,-
  • créme 50 ml €25,-
  • Print ong. 40 X 55 cm op stevig canvasstof €40,-
  • Kijk eens of  dit jou ook aanspreekt: https://minkeboxma.com/verse-baby-s/
Haal- en brengservice (bij voorkeur zelf brengen en halen!) €1,- per minuut
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het eindproduct te laten verzenden. Dan zal ik, alvorens tot actie over te gaan, het tarief met je bespreken.

Fijne feedback in mijn mailbox:

  • Vond het heel mooi hoe de navelstreng in een hart was gedroogd

  • Met ons gaat het ontzettend goed; Filippa eet, slaapt en groeit goed en ik ben helemaal hersteld. De pillenzijn heel goed bevallen, voor het nemen voelde ik me heel emotioneel, maar vanaf het momenten van innemen was dit helemaal weg. Ben ontzettend blij dat ik mijn placenta heb laten capsuleren. Ook bedankt voor jouw moeite!

  • Vorige keer heb ik er zeker baat bij gehad dus hoop nu weer!

  • 'Heey! Ik ben enorm tevreden. Heb het idee dat het heel erg goed heeft geholpen vooral hormonaal na zo'n zware bevalling. Heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om capsules te laten maken van de placenta'

Contactformulier

Vul het contactformulier in of download hieronder 1 of meer aanvraagformulieren en mail het ingevuld naar mij terug:
Intakeformulier capsules en/of tinctuur 
Intakeformulier kunst
Naam / name E-mail Boodschap of message Submit

Als het lukt: Neem contact op voordat de placenta is geboren

En voor de geboorte van je baby dus! Dan mail ik je een intakeformulier toe, zodat we zoveel mogelijk van te voren kunnen vast leggen. Dan krijg je ook het adres.
'Jouw Placenta' maakt deel uit van praktijk 'Fijn Bevallen'.

Adres op aanvraag 

fijnbevallen@outlook.com 

fijnbevallen@outlook.com

Op mijn social media accounts plaats ik updates over verse kunst en nieuwe producten. Mis het niet!