Gezondheids- en schoonheidsproducten

  • De producten op deze pagina worden geleverd in nieuwe, schone verzegelde medicijnpotjes en flesjes.

  • Voor deze producten geldt dat ze zijn bereid volgens de normen van het HACCP ; echter, dit moet gezegd worden, wel in mijn eigen keuken.

capsules; hoofdproduct

  • Vele zoogdieren (waartoe ook de mens behoort) eten na de geboorte van hun jong hun placenta op. Dit heeft een dubbele functie: enerzijds helpt het om roofdieren op afstand te houden en anderzijds biedt het vele gezondheidsvoordelen:
  • Het kan helpen je hormoonspiegel te normaliseren, waardoor je minder risico loopt op een postpartum depressie
  • Je knapt snel weer op vanwege de voedingswaarde: Het is ijzerrijk, bevat veel B-vitamines en het gezondheids-bevorderende 'happy' hormoon oxytocine
  • Bevat ook stoffen die helpen om de melkproductie te stimuleren
  • Helaas is hier geen wetenschappelijk onderzoek naar verricht. De IPPA-training is géén farmaceutische of geneeskundige training. De genoemde voordelen zijn gebaseerd op empirische wetenschap.

  • Neem bij interesse bij voorkeur tijdens je zwangerschap al contact met mij op, zodat ik je intakeformulier kan mailen (voor mij belangrijk om te bepalen welke bereidingswijze jou het beste ondersteunt en of er eventuele contra-indicaties zijn) en een lijstje met voorzorgmaatregelen over hoe met de placenta om te gaan voordat hij bij mij is aangekomen.

Je krijgt de capsules, na maximaal een week bereidingstijd, geleverd met een bijsluiter. Doordat de capsules al relatief vlot klaar zijn heb je het meeste profijt jouw placenta op het moment dat dit voor jou het beste van pas komt

De navelstreng droog ik mee, zodat je er een leuk aandenken bij hebt.

De hoeveelheid is afhankelijk van de volume van jouw placenta.

Voorheen €205 nu:      €190

En verder...

(optioneel)

tinctuur

 De gezondheidsvoordelen zijn hetzelfde als bij de capsules, maar heeft als extra's dat het langer bewaard kan worden, zodat het je helpt tegen menstruatiekrampen, zelfs bij je memopauze nog van pas kan komen, maar ook over te dragen is aan je (biologische) dochter!

Daarnaast kan een druppeltje tinctuur ook je baby helpen bij bijvoorbeeld het krijgen van de eerste tandjes en geeft het ondersteuning aan je baby's immuunsysteem .

Tinctuur wordt gemaakt van een klein stukje placenta, dus kan het goed gecombineerd worden met de productie van capsules.

Ook dit wordt geleverd met een bijsluiter. Tinctuur moet minstens 6 weken rijpen en kan zodoende pas na 6 weken geleverd worden.

100ml  €30,-

zalf / crème / balsem

Verrijkt met vitamine E 

Een gewild cosmetica-product; je zou er een jongere huid van krijgen. Maar daar is het jou natuurlijk niet om te doen!

Placenta-zalf werkt ondersteunend bij wondgenezing na een keizersnede of schade aan het perineum (vanaf het moment dat er geen hechtingen meer zijn). Daarnaast is het goed inzetbaar bij huidproblemen bij jou en je kindje. Denk aan: tepelkloven, eczeem of luieruitslag.

Er is maar en beetje placenta-materiaal nodig om dit voor jou te maken, dus ook de zalf staat een goed gevulde capsules-pot niet in de weg. Levering is tegelijk met de capsules.

Jouw placenta geeft (vrijwel) geen geur, maar dankzij de verrijkende bestanddelen ruikt jouw verzorgend zalfje heerlijk wanneer het hier staat te fuseren!
Het is ook nog eens goed dun uitsmeerbaar.

Ook dit wordt geleverd met een bijsluiter, tegelijk met de capsules. Na maximaal een week, dus.

50 ml  €25

print op canvas

Gemaakt met natuurlijke voedingskleurstoffen, dus een print staat de productie van bovenstaande artikelen totaal niet in de weg

€40 enkel   €50 dubbel

Als het lukt: Neem contact op voordat de placenta is geboren

En voor de geboorte van je baby dus! Dan mail ik je een intakeformulier toe, zodat we zoveel mogelijk van te voren kunnen vast leggen. Dan krijg je ook het adres.
'Jouw Placenta' maakt deel uit van praktijk 'Fijn Bevallen'.
Naam/Name E-mail Boodschap/Message Verzend
Wanneer jij je aanmeld krijg je een zelfgehaakt navelstrengvetertje van me. Geef even aan welke vorm en kleur jou het meest aanspreekt.
Documenten om te downloaden (ik kan ze ook naar je mailen):