Praktische info

Eerst even dit: Ik ben trots op mijn keuze mijn skills te verbeteren met een opleiding bij het IPPA. En even voor alle duidelijkheid; dat doet niet iedereen in dit vak. Placenta verwerken doe ik al heel lang. Met mijn achtergrond in de zorg en online informatie van Amerikaanse collega's deed ik het ook goed, maar nu nóg beter. Dat mijn tarieven sindsdien bijna zijn verdubbeld ligt niet alleen aan de inflatie en mijn jarenlange ervaring, dus, maar omdat je, dankzij mijn investering, nu zoveel extra's krijgt. Ik weet nu zeker wanneer je beter geen placenta-producten kunt gebruiken of hoe de placenta het beste te verwerken bij welke situatie. Vandaar mijn intake-procedure. Daarnaast voldoet mijn aanpak aan normen van HACCP (voedselveiligheid) en worden de producten geleverd in verzegelde verpakking met gebruiksadviezen, net zoals bij een apotheek. Uiteraard blijf ik bereikbaar voor vragen en zal ik na enige tijd contact met je opnemen om zeker te zijn van het allerbeste advies voor jou en je baby.
Tarieven
  • Capsuleren (inclusief mee gedroogde navelstreng) Voorheen €205 nu    €190,-
  • Tinctuur 100 ml €30,-
  • créme 50 ml €25,-
  • Print ong. 40 X 55 cm op stevig canvasstof €40,-
  • Kijk eens of  dit jou ook aanspreekt: https://minkeboxma.com/verse-baby-s/
Haal- en brengservice (bij voorkeur zelf brengen en halen!) €0,50 per minuut
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het eindproduct te laten verzenden. Dan zal ik, alvorens tot actie over te gaan, het tarief met je bespreken.
Momenteel is dat: €9,25, inclusief track & trace én verzekering
Voor België: €11 per verzending met track & trace én verzekering

Als het lukt: Neem contact op voordat de placenta is geboren

En voor de geboorte van je baby dus! Dan mail ik je een intakeformulier toe, zodat we zoveel mogelijk van te voren kunnen vast leggen. Dan krijg je ook het adres.
'Jouw Placenta' maakt deel uit van praktijk 'Fijn Bevallen'.
Naam / name E-mail Boodschap of message Verzend
Wanneer jij je aanmeld krijg je een zelfgehaakt navelstrengvetertje van me. Geef even aan welke vorm en kleur jou het meest aanspreekt.
Documenten om te downloaden (ik kan ze ook naar je mailen):